Intags in MS Edge Chromium not working

Using The Voice Computer add-on for Dragon NaturallySpeaking and WSR
Earthvoice
Posts: 25
Joined: Mon Aug 27, 2018 7:55 am
Contact:

Intags in MS Edge Chromium not working

Post by Earthvoice » Wed Nov 13, 2019 10:02 am

Thanks for your suggestions, I tried them but it is still not working for me. It affects the intag's in the menu and on the tabs but does not make the intag show up on the webpages for me. I have tried using on webpages that work for me normally on chrome with the intag extension and I am not having any luck.

User avatar
Chucker
Posts: 918
Joined: Wed May 27, 2009 1:44 am
Contact:

Intags in MS Edge Chromium not working

Post by Chucker » Wed Nov 13, 2019 11:06 am

Charles,

First, I can't duplicate your problem because InTags works for me in the latest version of Chromium Edge. Note that I'm using:
Microsoft Edge is up to date.Version 80.0.320.5 (Official build) dev (64-bit)
VoiceComputer version 1.2.2.1

Second, I've checked with three other clients of ours and they are not experiencing this problem either.

Therefore, would you be so kind as to send to me (chuck@voiceteach.com) the following files:

C:ProgramDataVoiceTeachVoiceComputerVP_ErrorLog.txt
C:ProgramDataVoiceTeachVoiceComputerVoiceComputer Log.txt
C:ProgramDataVoiceTeachVoiceComputersettings.ini

Send these to me at chuck@voiceteach.com

Thank you

Earthvoice
Posts: 25
Joined: Mon Aug 27, 2018 7:55 am
Contact:

Re: Intags in MS Edge Chromium not working

Post by Earthvoice » Tue Dec 10, 2019 4:06 pm

I sent the email a while back, but I also wanted to report some new information. One day without me doing anything the intag suddenly started working for chromium edge. Then a few days later they just quit working again. Not sure what changed.

User avatar
RonK
Posts: 866
Joined: Wed Jan 06, 2010 10:31 pm
Contact:

Re: Intags in MS Edge Chromium not working

Post by RonK » Wed Dec 11, 2019 8:18 am

We can't duplicate this issue on our computers. Anyone else having an issue In Edge Chromium?

thetrad9
Posts: 64
Joined: Wed Oct 21, 2015 1:08 am
Contact:

Re: Intags in MS Edge Chromium not working

Post by thetrad9 » Fri Jan 10, 2020 7:54 am

Hi guys,
So MS Chromium just started working about a week ago. I have no idea why & I haven't done anything different.
Weird ! So I've now made the switch over & stopped using Chrome.
Thanks
Soti

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests